Медицински продукти и изделия за здраве

За нас


През 1999 г. регистрирахме ПАМ 2000 ЕООД по българското законодателство като фирма, която предлага на пазара медицински изделия. На база на натрупания опит решихме да реализираме проекта zdravi.bg. Целта ни е да Ви предложим продукти, тествани лично от нас, селектирани по качество, надежност, възможности и не на последно място по цена. 
Когато става въпрос за купуване на медицинско изделие, необходимо за хора с различни здравословни проблеми, най-добрият вариант е да пазарувате от специализиран магазин. Основните преидимства за пaзаруване от zdravi.bg са: коректността, предоставяне на качествени и ефективни продукти, намирането на всичко необходимо на едно място, както и възможност за предоставяне на професионална консултация. 

Коректност във взаимоотношенията. Когато се касае за вашето здраве или това на вашите деца, продажбата на всяка цена НЕ е нашата цел. 

Имате нужда от професионална консултация. Дългогодишният опит на екипа ни позволява да сме отлично подготвени, да познаваме в детайли предлаганите продукти, тенденциите и новостите в сферата на медицинските изделия. В стремежа си да бъдем максимално полезни ще ви дадем адекватна професионална консултация и ще ви помогнем да изберете подходящия продукт, аксесоар или просто да ви дадем съвет.

Качеството на изделията. Предлагаме продукти само на реномирани и доказани брандове. Всяко изделие притежава сертификат за качество и удостоверение за съответствие с европейските директиви в областта.

Богата и разнообразна гама. Стараем се непрекъснато да разширяваме асортимента от качествени, нови и иновативни продукти на пазара.

Всичко необходимо на едно място. Пазаруването тук ще ви спести значително време и усилия, свързани с обикаляне на различни търговски обекти в търсене на подходящи консумативи и аксесоари. 

Разумни и достъпни цени. Конкурентните ни цени позволяват на потребителите да се сдобият с необходимите им медицински изделия както за лечение, така и за профилактика.

Гаранционно и извънгаранционно обслужване.  Не се колебайте да се свържете с екипа ни относно избора на консумативи или резервни части. Независимо дали сте пазарували от zdravi.bg, възползвайте се от възможността за извънгаранционно обслужване при нас.