Домашен медицински тест Veroval "Профилактика срещу вагинални инфекции"

Купи с един клик

Попълнете полетата, за да поръчате веднага. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Телефон:
Email:
Поръчай сега
Ново Домашен медицински тест Veroval "Профилактика срещу вагинални инфекции"

Бърз тест за определяне на вагинално рН

Здравата вагинална флора се характеризира с леко кисело рН между 3,8 и 4,5. Ако стойността на рН е по-висока, това е знак за нарушаване на микробния баланс на влагалището, причинено напр. от бактерии или гъбички. Това обикновено се съпровожда с оплаквания, като вагинално течение, миризма на риба, сърбеж, парене или сухота.
С бързия тест за профилактика срещу вагинални инфекции научавате бързо и сигурно дали Вашето pH е над 4,5. При положителен резултат обсъдете с Вашия лекар какви мерки да предприемете. Тази опаковка се състои от 2 домашни теста, за да можете да проверите резултата още веднъж.

Колко надежден е тестът?
Веровал „Профилактика срещу вагинални инфекции“ е бърз тест за приложение в домашни условия. Той се основава върху определяне на вагиналното рН чрез намазка.
Точността на теста, доказана чрез проучвания за оценка на ефективността, е над 99%.

Сложно ли е провеждането на теста?
Не. Опаковката съдържа:
(1) Апликатор за вземане на вагинална проба във фолирана опаковка.

Начин на приложение:
- хванете апликатора само в кръглата област за хващане и го дръжте между палеца и показалеца.
- палецът винаги трябва да е от страната на вагиналния апликатор, върху която няма налична зона за измерване на pH.
- избягвайте зоната за измерване на pH да влиза в контакт с други течности.
- седнете с разтворени колене или застанете с единия крак върху тоалетната чиния или друга твърда повърхност.
 -разтворете нежно с помощта на свободната си ръка отвора на влагалището, като избутате внимателно външните срамни устни.
- въведете вагиналния апликатор нежно във влагалището, все едно че използвате тампон  (приблизително 1–3 см дълбоко, но не по-дълбоко от кръглата зона за хващане).
- сега натиснете вкарания вагинален апликатор с лек натиск за около 10 секунди срещу задната стена на влагалището (по посока на ректума), за да се овлажни добре зоната за измерване на pH. Достатъчното овлажняване е важно за правилен резултат.

Отчитане на резултата
Нормални стойности на рН: Цветът на зоната за измерване на рН е жълт – Вашето рН е в диапазона от 4 до 4.4, т.е в нормалната, здравословна област .
Високи стойности на рН: Цветът в зоната за измерване на рН се променя в кафяво, зелено или синьо. Това е индикация, че Вашето рН е над 4.4, т.е извън нормалната, здравословна област.
Ако след провеждането на теста, цветът в зоната на измерване на се промени в някой от посочените (жълт, кафяв, зелен, син), това означава, че тестът не е правилно направен. Възможно е зоната за измерване на рН да не е достатъчно навлажнена с вагинален секрет. В този случай можете да повторите измерването със същия апликатор.

Предупреждения и важни указания
- за повишено вагинално рН са възможни следните причини:
- бактериална вагиноза или бактериални смесени инфекции
- преждевременно изтичане на околоплодни води
- неправилна и/или прекалена интимна хигиена
- липса на естроген
- следоперативна инфекция на рана
- при 15-20% от всички бременни жени се диагностицира бактериална вагиноза, която увеличава риска от преждевременно раждане, преждевременно изтичане на околоплодните води, висока температура при раждане и бактериална инфекция на плода. Затова се препоръчва, в случай на бременност да имате на разположение бърз тест за профилактика срещу вагинални инфекции и да измервате 2 пъти седмично pH стойността.
- не забравяйте, че има различни фактори, които могат временно да променят вагиналното рН. Тестът не може да осигури надежден резултат, ако измерването бъде извършено в рамките на 12 часа след полов акт, в рамките на 12 часа след употреба на вагинални медикаменти (свещички, кремове и т.н.), по време на менструалния цикъл и 3 до 4 дни след края му.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 437
  • Код на продукта : Veroval Vaginal Infections Prevention
  • Наличност : В наличност
  • 13,50 лв.
Loading...