Домашен медицински тест Veroval "Алкохол"

Купи с един клик

Попълнете полетата, за да поръчате веднага. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Телефон:
Email:
Поръчай сега
Ново Домашен медицински тест Veroval "Алкохол"

Бърз тест за определяне на съдържанието на алкохол чрез издишания въздух

Алкохолът пречи на мозъка да функционира пълноценно. Дори едно питие може да повлияе на способностите за шофиране. Нивото на алкохол в кръвта зависи от фактори като:
- вид и количество на питието,
- пол, тегло, лични навици за консумация на алкохол,
- дали човекът се е хранил.
Едно и също количество приет алкохол може да доведе до различно съдържание на алкохол в кръвта при различните хора.
Вече можете да научите бързо и в домашни условия дали съдържанието на алкохол в кръвта е в рамките на допустимите граници за шофиране – 0,5 ‰ (за територията на България).

След консумация на алкохолни напитки, хората често се питат дали това е повлияло върху способността им за шофиране. Съдържание на алкохол в кръвта над 0,5 ‰ (промила) пречи на мозъка да функционира пълноценно, а това намалява способността за шофиране.

Колко надежден е тестът?
Веровал „Алкохол“ е бърз тест за приложение в домашни условия. Той се основава върху измерване на стойностите на алкохол в кръвта чрез издишания въздух и отговаря на съвременните медицински стандарти.
Точността на теста, доказана чрез проучвания за оценка на ефективността, е над 95%.

Сложно ли е провеждането на теста?
Не. Опаковката съдържа всичко необходимо:
(1) Стъклена тръбичка с активна субстанция под формата на абсорбиращ гранулат, филтри, алуминиево фолио и два защитни накрайника.

Начин на приложение:
- натиснете двустранно предпазните капачки на бързия тест за алкохол, за да пробиете алуминиевото фолио от двете страни.
- двете страни трябва да бъдат натискани едновременно до появата на осезаемо съпротивление.
- поемете дълбоко въздух и го издишайте в мущука на бързия тест за алкохол в продължение на 2 пъти по 10 секунди. Не вдишвайте.
- уверете се, че издишаният въздух излиза от другата страна на бързия тест за алкохол.
- намиращите се в тръбичката кристали би трябвало леко да се загреят. Ако това не се случи, стъпките описани в точка 2 трябва да бъдат повторени.
- отчетете резултата като след 2 минути направите сравнение на цветовете.
Тестът трябва да се извършва при околна температура от +2°C до +30°C. Преди провеждането на теста не трябва да се пуши. Тестът може да бъде направен едва 15 минути след последната консумация на алкохол.


Отчитане на резултата
Отрицателен резултат: Белите кристали във вътрешната част на тръбичката НЕ са променили цвета си – лицето не е под влияние на алкохол.
Положителен резултат: Белите кристали във вътрешната част на тръбичката променят цвета си в лилаво в различна степен на интензивност на цвета – лицето е под влияние на алкохол и не бива да шофира.
Невалиден резултат – няма зеленикаво оцветяване в точката на резултата.

Предупреждения и важни указания
- съдържанието на алкохол в кръвта се повишава в продължение на час след момента на консумацията на алкохол. Това обаче зависи и от пола, общото здравословно състояние, темпото на консумация на алкохол, вида на алкохола, приетата храна и още много други фактори.
- тестът е предназначен за лично ползване. Резултатът от него не може да служи като доказателствено средство.
- при използване на продукта за цели, различни от тези, за които е предназначен, или при неспазване на указанията за употреба, производителят не носи отговорност.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 408
  • Код на продукта : Veroval Alkohol
  • Наличност : В наличност
  • 15,00 лв.
Loading...