EMOFLUOR® gel 18 ml

Купи с един клик

Попълнете полетата, за да поръчате веднага. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Телефон:
Email:
Поръчай сега
EMOFLUOR® gel 18 ml

Загубата на емайл, цимент и ерозията на дентина са следствие на възпалени венци, натрупване на зъбна плака, агресивно търкане при почистване на зъбите, твърди четки, пломби с прагове, корони, мостове, абразивни пасти, както и редица други фактори.
Това води до гингивални рецесии, т.е. оголване на зъбните шийки, чувствителност и изненадващо остра болка при допир с външни дразнители, топло, студено, люто, кисело, почистване и др.
Дентинът,  който не  е минерализиран и защитен  се оголва и течността, която се намира в дентиновите тубули дразни пулпата, в която са разположени нервите на зъба.
EMOFLUOR® gel, продукт на една от водещите швейцарски фармацевтични компании e вашето решение - интензивна грижа срещу чувствителни зъбни шийки, раздразнени венци и кариес профилактика, за да се избегнат стреса и болката при допир и хранене, хирургичната намеса и възстановителните терапии в стоматологичните кабинети.

Съдържа калаен флуорид, посочен при много клинични проучвания като един от най-ефективните съединения на флуора.

Трудно е да се стабилизира двувалентен калай(II) флоурид поради хидролиза и окисление, но въпреки това биологичния ефект не намалява и този проблем е решен успешно в швейцарските лаборатории и клинично доказан.

Запечатва дентиновите тубули и ги прави устойчиви на киселинност и външни фактори, елиминира чувствителността и въсзтановява гингивата, успешно се бори с гингивални рецесии, бактерии и шиечни кариеси, водещи дори и до загуба на зъб.

Начин на употреба: Един път дневно вечер, при остри случаи по няколко пъти на ден. Нанесете с четка за зъби или на върха на пръстите върху зъбите и венците.
Оставете да подейства за 1 минута. Изплюйте. Не се изплаква.

Размер на опаковката: 18 ml

Състав: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40-Hydrogenated, Castor Oil, Cellulose Gum, PEG-8, Phosphocolamine, Aroma, Stannous Fluoride (1000 ppm F-), Sodium Saccharin, RDA 18.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 790
  • Код на продукта : EMOFLUOR® gel 18 ml
  • Наличност : В наличност
  • 15,00 лв.

Тагове: EMOFLUOR® gel 18 ml, EMOFLUOR® gel 18 ml, Орална хигиена

Loading...