AGU HAPPI SHAKER Машината за приготвяне на адаптирано мляко

Купи с един клик

Попълнете полетата, за да поръчате веднага. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Телефон:
Email:
Поръчай сега
AGU HAPPI SHAKER Машината за приготвяне на адаптирано мляко

Машината за приготвяне на адаптирано мляко AGU е специално създадена, за да облекчи значително грижите за децата, които са на изкуствено хранене.
Само с един клик ще получите току-що приготвено мляко с подходяща температура, приготвено в съответствие с препоръките на производителя на адаптираното мляко, което сте избрали. С AGU Häppi Shaker приготвяте млякото от 4 до 25 секунди. Машината подгрява само необходимото количество вода за приготвяне на дозата мляко. Така водата остава чиста и не се образуват микроорганизми в нея, които могат да предизвикат колики.
Машината може да се използва както ръчно, така и с помощта на удобното мобилно приложение AGU.
При регистрация е необходимо да попълните данните на вашето дете, след това сканирайте баркода на опаковката на млякото и машината вече ще знае необходимите параметри за приготвяне на млякото.

Всички данни за храненето на вашето дете ще се съхраняват в приложението.

 • Приготвя адаптирано мляко от 4 до 25 сек.
 • Оптимална температура
 • Няма бучки в млякото
 • Управление чрез смарт телефон
 • Поддържа водата чиста
 • Перфектна консистенция на млякото
 • Ергономичен дизайн
 • Лесно използване
 • Гаранция 2 години
Вашето дете няма да усети разликата, но Вие със сигурност!
Съвременните адаптирани млека позволяват да дадете на детето си комплекс от всички необходими вещества за пълноценен растеж и развитие. Приготвянето на адаптирано мляко изисква внимание и точност от родителите, за да получат млякото с определена температура и консистенция. За да направим този процес бърз и лесен, ви предлагаме машина за приготвяне на адаптирано мляко AGU Happy Shaker.
Машина за приготвяне на адаптирано мляко AGU Happy Shaker
Машината за приготвяне на адаптирано мляко за деца AGU е иновативно устройство, което ще ви позволи да приготвите адаптирано мляко за вашето дете с точно спазване на въведените пропорции и температура. След като направите настройките на устройството, можете да получите току-що приготвено мляко за вашето бебе, в съответствие с препоръките на производителя на млякото. С AGU Happy Shaker може да приготвите мляко по всяко време, ръчно или дистанционно - чрез мобилното приложение AGU.

AGU Happy Shaker - Удобна, полезна и сигурна
Едно съвременно, иновативно устройство, което гарантира вашето удобство и улеснява грижите за детето. AGU Happi Shaker подгрява точно толкова вода, колкото е необходимо за дозата бебешко мляко. Водата се затопля до необходимата температура почти незабавно. Така се предотвратява развитието на микроорганизми във водата. Безопасността е важна, когато става въпрос за деца!
Проверете съвместимостта на адаптираното мляко, което ползвате тук:
www.agu-baby.com/bg/catalog/milkmachine/milkformula-base

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Преглеждания: 1631
 • Код на продукта : AGU HAPPI SHAKER Машината за приготвяне на адаптирано мляко
 • Наличност : По поръчка
 • 391,50 лв.

Тагове: AGU HAPPI SHAKER Машината за приготвяне на адаптирано мляко, AGU HAPPI SHAKER Машината за приготвяне на адаптирано мляко, Други медицински изделия

Loading...