AGU Bubbly Електрическа кана

Купи с един клик

Попълнете полетата, за да поръчате веднага. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Телефон:
Email:
Поръчай сега
AGU Bubbly Електрическа кана

Многофункционалната електрическа кана AGU Bubbly включва всички функции за приготвяне на здравословна храна за детето.

Функции:
- Пoдгряване на водата за адаптирано мляко – след като водата заври, оставете да се охлади до предварително зададена от вас температура. Настройката на градусите е с точност ± 1 ° C
- Система за настройване на индивидуална температура и запазване на градусите до 24 часа
- Готвене на пара
- Затопляне на бутилки и затопляне на храна
- Стерилизатор на пара – комплектът включва кошница и капак за големи буркани, за бутилки с голям размер или биберони
- Режим «чай» - опция за приготвяне на чай за цялото семейство с възможност за регулиране на температурата със стъпка от 1 градус
- Отложен старт
- Кана от стъкло за безвредно и здравословно използване
- Лесна за почистване

Храненето на детето е едновременно удоволствие и изпитание за всеки отговорен родител. В началото е кърменето (храненето с адаптирано мляко), като в последствие са включват и други храни за бебета, докато най-накрая се премине към храни за възрастни. Единственото общо между тези храни е, че всяка от тях, било то млякото или бебешката храна, трябва да има подходящата температура и необходимата консистенция, съобразена с възрастта на детето.

Многофункционалната електрическа кана AGU съчетава всички функции, необходими за приготвяне на храна за детето. Една от основните й функции е не е само да закипи водата, а затопляне до желаната температура (със стъпка от 1 градус)  и задържането на зададената температура. Това ви позволява да разполагате винаги с вода с необходимата температура, например за бързо приготвяне на адаптирано мляко или за подгряване на храната. Не по-малко важни функции  са готвене на пара и стерилизиране. За всичко това е достатъчно да имате само едно модерно и многофункционално устройство у дома.

За родителите остава главното - да изучават вкусовете на детето, а многофункционалната електрическа кана AGU ще приготви останалото.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 639
  • Код на продукта : AGU Bubbly Електрическа кана
  • Наличност : В наличност
  • 165,00 лв.
Loading...