3M Littmann CORE Digital електронен стетоскоп

Купи с един клик

Попълнете полетата, за да поръчате веднага. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Телефон:
Email:
Поръчай сега
-5% 3M Littmann CORE Digital електронен стетоскоп


3M™ Littmann CORE - Цифров стетоскоп.

Това е повече от стетоскоп. Това е изцяло нов начин за слушане. Littmann CORE Digital е най-усъвършенствания стетоскоп досега. С до 40 кратно усилване, активно шумопотискане, визуализация на звуковите вълни в приложението и други мощни функции, предназначени да помогнат за по-ясна картина на здравето на пациента.

Чуйте, вижте, записвайте, анализирайте!

Правете повече от всякога с безжичната връзка. Одобреният от FDA цифров стетоскоп Littmann CORE Digital работи със софтуер Eko на устройства с iOS и Android, като ви дава HIPAA съвместими средства за запазване и анотиране на 15, 30, 60 или 120-секундни записи в защитено табло за управление. Създайте библиотека от сърдечни звуци, за да наблюдавате прогресията на дадено заболяване или за обучение, или дори споделете безопасно записите с колеги. Освен това използвайте Eko Artificial Intelligence, за да помогнете при откриването на сърдечни шумове.

 • До 40 кратно усилване

Изключителната акустика на кардиологичния стетоскоп звучи още по-добре с до 40 кратно усилване. Чуването на фини звуци вече е по-лесно.

 • Активно шумопотискане

Премахване на разсейващи шумове, обичайни за забързаната среда с технологията за активно шумопотискане.

 • Меки, уплътняващи оливи за уши

Меки оливи, плътно прилягащи към ушните канали, за отлично акустично представяне.

 • Множество режими на слушане

С един бутон се превключва между аналогово слушане или режим с усилване. Наличие на две регулируеми диафрагми (за възрастни и за деца) Възможност за слушане на високочестотни и нискочестотни звуци, без да се променя позицията на главата на стетоскопа.

 • Визуализация и AI анализ

Приложение Eko, съвместимо с цифровия стетоскоп Littmann CORE Digital, с възможност за визуализиране на звуковите сигнали. Безплатните функции на приложението Eko включват възможността за визуализиране, записване и споделяне на звуци. AI Murmur Analysis се предлага с абонамент.

 • Проектиран за комфорт

С ъглова слушалка, която се подравнява за правилното прилягане към ушните канали и накрайник, който можете да се държи по начин, по който желаете, дигиталният стетоскоп Littmann CORE Digital е проектиран за комфорт по време на прегледи на пациенти.

Гаранция 7 години.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Преглеждания: 1517
 • Код на продукта : 3M Littmann CORE Digital
 • Наличност : В наличност
 • 819,00 лв.
 • 779,00 лв.

Възможни опции

Тагове: 3M Littmann CORE Digital електронен стетоскоп, 3M Littmann CORE Digital, Стетоскопи

Loading...