Медицински продукти и изделия за здраве

Beurer - искаме да се чувствате страхотно

Beurer

Beurer е немски семеен производител на електрически устройства за здраве и добро физическо състояние. Първоначално компанията е произвеждала електрически одеяла, но през 80-те години на миналия век Beurer започва да разширява продуктовата си гама и сега тя включва над 500 продукта, включително везни и апарати за измерване на кръвното налягане.

В последните години медицинският самоконтрол се увеличава. Докато преди пациентите са разчитали на информация за здраветео си като изследвания и лекарски преглед, днес хората все по-често използват и здравните портали, и платформи. Лекарите остават най-важният източник на информация по отношение на здравето, но около 60% от хората търсят информация в интернет за своите здравословни проблеми. Всичко това е предпоставка компанията Beurer да предлага уреди и апарати в следните категории:

 • медицински апарати
 • козметични уреди
 • грижи за бебето и детето
 • уелнес
 • подпомагане на спортни дейности и активности.

Медицински апарати от Beurer - профилактика, диагностика и терапия

Широката гама от продукти в тази категория разполага с подходящото устройство за всеки.

 • Важно е редовно да се проверява кръвното налягане, за да се предотврати хипертонията. Апаратите за кръвно налягане за горната част на ръката и китката на Beurer гарантират безопасност и надеждност.
 • Висококачествените пулсоксиметри на Beurer гарантират надеждност, защото честотата на пулса и насищането с кислород са важни параметри за здравето. Пулсоксиметрите на Beurer могат да се използват за измерване на артериалното насищане на хемоглобина с кислород и сърдечната честота. Медицинските изделия се използват от здрави хора и спортисти до хронично болни пациенти, нуждаещи се от грижи.
 • Развитието на съвременни устройства за облекчаване на болката и мускулната стимулация бързо се превръща във фокус на превантивните мерки за използване вкъщи. Устройствата Beurer TENS/EMS се използват за лечение на болка и за релаксация и регенерация, както и за мускулна стимулация.
 • Технически усъвършенстваните клинични термометри на Beurer се открояват с модерния си дизайн и предлагат максимално удобство при измерване. Изчакване на резултат от измерването няколко минути вече е минало.
 • Слуховите апарати на Beurer усилват силата на всички звуци както на закрито, така и на открито. Едва забележими и ненатрапчиви, с ергономичната форма те се прикрепят зад ухото.
 • Инхалаторите на Beurer помагат за профилактика и лечение на респираторни заболявания като астма, бронхит, пневмония или други.

Уелнес продукти на Beurer 

Продукти на Beurer от категорията уелнес разполагат с всичко необходимо за модерен и здравословен начин на живот. 

 • С диагностичните везни на Beurer може да се осъществи контрол на теглото на най-високо ниво. В зависимост от модела е възможно да се изчислят телесните мазнини, съдържанието на вода в тялото, мускулен процент, костна маса и може да се осъществи трансфер на данни към съответното приложение на смартфон.
 • С инфрачервените лампи на Beurer се облекчават настинките и напрежението - инфрачервената топлина, насочена директно към съответната зона за определен период от време, осигурява по-добра циркулация на кръвта. Повишеното кръвообращение подобрява кръвоснабдяването на клетките, мускулното напрежение се облекчава и токсините се отделят през кожата чрез изпотяване.
 • Широката гама от пречистватели на въздуха, овлажнители на въздуха, влагоуловители, метеорологични станции и ароматни дифузори на Beurer позволяват да се направят значителни подобрения във вътрешна среда.
 • Продуктовата гама на Beurer за сън и почивка се състои от сензори за сън, тапи за хъркане и светлини за събуждане. Изпитана и тествана е с медицинска цел.
 • Нагревателни подложки, електрически одеяла и нагреватели за крака - широката гама на Beurer осигурява уютна топлина точно там, където е нужна.
 • Почивка от ежедневието с уникални продукти на Beurer за релаксация и масаж. Целевите упражнения помагат за отпускане на цялото тяло и освобождаване на ума. 

Активна гама на Beurer

Продуктите на Beurer, в категорията за активен живот, предлагат перфектната селекция на продукти за начинаещи, любители на спорта и професионалисти - от тракери за активност и апарати, следящи на сърдечния ритъм до електромускулни стимулатори с EMS/TENS и тонизиращи колани за корема. 

Грижа за бебето от Beurer - само най-доброто за най-малките

Колекцията за грижа за бебето на Beurer продукти, които отговарят на всички нужди на бебетата и родителите - от бебемонитори, клинични термометри, бебешки везни и помпи за кърма до нагреватели за бутилки и стерилизатори.

 • Нагреватели за бебешка храна и затоплящи бутилки на Beurer внимателно и равномерно затоплят намачкана бебешка храна или бутилки. Практичната функция за задържане на топлина също така означава, че бебешката храна остава топла на предпочитаната температура по-дълго.
 • Бебефоните  са аналогови, цифрови и базирани на приложения устройства. Благодарение на интегрираната WiFi HD камера в бебефони Beurer BY 99 и Beurer BY 88, можете да се наблюдават нещата през цялото време. Независимо дали се наблюдава детето, нужни са грижи за възрастни хора или е необходимо устройство за наблюдение на стаята - WiFi връзката чрез домашен WiFi рутер позволява непрекъснато наблюдение с помощта на смартфон, таблет или компютър.
 • Бебешката везна на Beurer е идеална за проследяване на наддаването на тегло на бебето у дома.
 • Стерилизатора Beurer BY 76 елиминира всички вредни домакински бактерии и е идеален за стерилизация на бутилки, помпи за гърди и залъгалки.
 • Термометрите на Beurer са надеждни и клинично тествани. Измерването на температурата на бебе или малко дете често е трудна задача. Затова Beurer предлага безконтактни инфрачервени термометри, термометри с гъвкав връх или с цветен животински дизайн, за бързо и лесно измерване на  температурата.
 • Назалният аспиратор Beurer NA 20 почиства носа на бебето много добре и освен това е много нежен.

Красота от Beurer - да се чувстваш добре означава да се чувстваш красив

Продуктите за красота Beurer правят по-гладката, стегната кожа и здравата, красива коса лесни за постигане, дори у дома. 

Здравен мениджмънт с Beurer Connect

Според последните проучвания на немския ZukunftsInstitut, свързаността бързо се превръща в мегатренд. Животът става изцяло мрежов - независимо дали това е в Интернет или чрез мрежови продукти. Като модерна компания, Beurer предлага продукти, които съответстват на тази тенденция.
Всички изделия на Beurer Connect не само записват и показват измервания на самото устройство, но потребителите могат да прехвърлят всички данни на компютър или да получат общ преглед в движение със смартфон или мобилно устройство.

Покажи повече ▾ Покажи по-малко ▴

Продукти