Медицински продукти и изделия за здраве

BOSO - здравето е въпрос на доверие

BOSO

BOSO е немска компания, специализирана в производството на медицински устройства, по-конкретно апарати за измерване на кръвното налягане. Името BOSO идва от сливането на думите "Bosch" и "Sohn" (син), което означава, че компанията е основана от син на основателя на компанията Bosch.

В началото, BOSO беше основана от Хорст Бош (Horst Bosch), син на възможно най-известния основател на компанията Bosch, Роберт Бош (Robert Bosch). Компанията започна като малък семеен бизнес и постепенно се разраства в един от водещите производители на медицинско оборудване в света.

Продуктовата гама на BOSO се фокусира основно върху апаратите за измерване на кръвното налягане. Техните тонометри са известни с високото си качество, надеждност и точност в измерванията. BOSO произвежда както механични, така и електронни апарати за измерване на кръвното налягане, като предоставя решения за различни клинични и домашни нужди.

В продуктовата гама на BOSO са включени термоподложки и инфрачервени лампи, за да се чувстваме комфортно. Тези устройства стимулират кръвообращението, облекчават болката и помагат на организма да се регенерира. 

Друга основна категория продукти са термометрите. Един от най-важните показатели за вашето здравословно състояние е температурата на вашето тяло. Измерването у дома е първата стъпка за вземане на решение за медикаменти или консултация с лекар. BOSO предлага точни и надеждни дигитални и инфрачевени термометри.

BOSO е утвърдена и уважавана марка в областта на медицинските устройства, а продуктите им се използват широко в медицинската практика и от потребителите.

Покажи повече ▾ Покажи по-малко ▴

Продукти